Turris

Hledáme nového Turristu

Chcete být součástí týmu, který pomáhá chránit síť tisíců lidí a být při tom, když se rodí nový hardware? Hledáte práci, kde nebudete jen kolečko v korporátním soukolí? Máte rádi Linux, síťování a rádi se šťouráte ve všem možném ohledně počítačů? Pokud ano, tak možná hledáme zrovna Vás.

Pro projekt Turris hledáme nového kolegu, který

  • chce pracovat na open source projektu
  • vyzná se v Linuxu
  • umí programovat v C a skriptovat
  • má přehled o světě embedded zařízení
  • nebojí se zkoušet nové věci a učit se

Nebudeme Vás lákat na svačiny zdarma ani na kulečník v kanceláři. Zato můžeme slíbit zajímavou práci, při které si můžete přičichnout od hardwarového vývoje až k administraci serverů - podle toho, co Vás baví a co je zrovna potřeba. K tomu přátelský kolektiv zkušených vývojářů, kteří rádi poradí a pomohou, a šéfa, který nesedí v Dublinu, ale jen o kousek vedle Vás a můžete si s ním tykat.

Není důležité, jestli máte vysokou školu, ještě studujete a nebo už od patnácti let pracujete. Délka praxe také není podstatná. Důležité je, co umíte a jestli Vás práce baví.

Pokud si myslíte, že by taková práce mohla být pro Vás, dejte nám vědět na prace@nic.cz a v předmětu uveďte CZ.NIC-JOB-LABS-EMBED, abychom se v tom vyznali. Součástí nabídky je samozřejmě i router Turris pro domácí použití.

p.s.- Máme zájem jen o nekuřáky/nekuřačky.

Zpět na novinky…